Såklart

Jag vaknade inatt av att jag låg och frös som en tok, trots dubbla täcken. Skaplig feberfrossa. När klockan ringde ville jag väldigt ogärna kliva upp. Funderade till och med på att kanske ta en taxi till jobbet.

Halsen värkte och kroppen värkte ännu mer. Men något som min pappa alltid sa var att en sjukdom är alltid värst när man vaknar. Kliver man upp, dricker något varmt och rosslar ur sig så kan man sedan avgöra hur pass sjuk man är. Och det är så sant. En halvtimma senare kändes det helt okej. Älska värktabletter 🙌🏼.

Vilken dag på jobbet 💃🏻. Min chef kom förbi och krängde med oss! Jag har knaprat piller hela dagen för att hålla mig vid liv och det har funkat rätt bra.

P har varit hemma med kidsen idag. Målat väggen har han gjort, blev ju helt galet fint ✨.

Nu målar han köksbordet också 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *