Dags för fritids

Idag börjar vår stora kille på fritids! Det är stort för honom och han är super peppad! Helst vill han ju gå eftermiddagar också men vi får börja med morgnarna. P slutar ju tidigare på em. Jag bearbetar han ju nu med att han ska fortsätta med det i januari-februari också, går sådär. Kanske att han går med på att gå hem 2-3 dagar i veckan istället. Vi får se!

Så båda barnen lämnas innan sju och därefter ska jag lämna mig själv på jobbet. Det kommer bli stressiga morgnar framöver. Planering dagen innan (packa väska, lägga fram kläder osv) är verkligen något man vinner mycket tid på.

I eftermiddag väntar O’s första kvartssamtal 😇.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Bebis. Giftemål. Kontrollfreak. Grönt. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *