För tre år sedan 💔

I tisdags var det tre år sedan min pappa gick bort. Så saknad och alltid älskad. Tänker väldigt ofta på honom och jag är rädd för att jag kommer tänka mindre på honom ju fler år det går. Fortfarande känns det lite overkligt allt som hände, att han aldrig kommer hem igen.

Min P är inte så värst bra med känslor. Däremot gör han väldigt mycket för mig när han vet att jag mår dåligt. Det är hans sätt att visa att han bryr sig. Hans sätt att visa känslor.

Då för tre år sedan, precis efter pappas bortgång innan advent gav han mig dessa stjärnor. Jag blev glad ❤️. Så varje år när jag hänger upp stjärnan så tänker jag på min far. Vilken stjärna han var och alltid kommer vara i mitt hjärta. Min stjärna .

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to För tre år sedan 💔

  1. Emeli says:

    ✨❤️

  2. Elin says:

    Så fint skrivet om både P och din pappa! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *