Hem ljuva hem!

Idag låg den i brevlådan, den där lilla H&M katalogen, jag tänkte inte ens öppna den, för att jag vet att jag faller pladask. Så jag öppnade den inte, förrän nyss, då jag hade lite tråkigt, och visst, jag föll. Men inte för så mycket kläder, men ljuvliga påslakan set och annat, jag älskar sånt. Ger en känsla av rent och fräscht! Men, eftersom de är ganska mycket julinspirerande så tänker jag inte köpa några, eftersom vi inte ens vet vart vi bor under December månad, tragiskt? Ja en smula faktiskt… Men ni kan ju köpa dem, köp, köp köp!!!

      

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Hus&Hem. Bookmark the permalink.

One Response to Hem ljuva hem!

  1. LH says:

    Men lagg upp blider ifran helgen daaa!!!!! 😉 PUSSS

Comments are closed.