Webbplatsens överlägg

Möhippa Part II – spyresan.

Här är gangstrarna som kidnappade mig…


Jag blir utlyften ur bilen och ögonbindeln tas as. Sen hör jag höga tjejvrål och där står världens finaste tjejer ♥️.

Det kramas hej vilt och jag är i något slags lycko-adrenalin-rus! Blir serverad ett glas mousserande samt en åksjuketablett. Blir tilldelad en I do t shirt (hur gulligt!?) son alla har på sig.

Vi ska åka till Visby!!! 


Jag har aldrig tidigare druckit alkohol så tidigt på morgonen men det smakade så gott! Vi blir incheckade och kliver på färjan. Det ska tydligen blåsa på rätt bra där ute på sjön…

Fanny delar ut smörgåsar till alla och sen serveras det spetsad apelsinjuice. Därefter dricker jag en kaffe och käkar jordgubbar. Blir underrättad av gänget att under dagens gång kommer det spelas upp någon slags låt och då ska jag (vart vi än befinner oss) dansa och mima! Vadå skämskudde på det!? Kunde fått en betablockerare då 🙈. Fick så jävla ont i magen av det men tänkte att nu får jag fan utmana mig själv och bita ihop. 


En kvart senare sitter i princip alla på båten med varsin spy-påse och kräks hej vilt! Ja givetvis jag med!! Fanny sprang emellan och delade ut nya spy-påsar samt slängde förbrukade. Tur vi hade någon som mådde bra. Jag var under dessa två timmar sjukt rädd för att detta skulle förstöra hela dagen. Hörde någon på båten säga ”åksjuka är en sjukdom” ”kräks man så återställs vätskebalansen och man får bättre en stund”. Den första sänkte mig. Den andra kommentaren fick mig att vilja spy lite mer så jag skulle må bättre, haha.

Men de dryga två timmarna sprang på rätt bra. Sista halvtimman gungade det mycket mindre.

När vi ska kliva av båten händer det. En låt med Britney Spears spelas upp och jag fattar… helvete. Bara gör det, bara gör det nu tänkte jag och släppte garden helt och dansade omkring och mimade så gott jag kunde. Ville inte titta runt på alla som stod och glodde. Urk så pinsamt! Men, jag klarade det 💪🏼.

Vi klev av på ett kallt Gotland. Men inte fasiken ska lite dåligt väder få stoppa denna dag!


Alltså det här gänget! Så mycket kärlek jag känner för er 💛💛💛.