Igen

Då var man där igen, den där förbannade mensvärken. Har fått i mig en hel del tabletter under dagen, visst ger det resultat, men inte fullt ut, för värken finns fortfarande där och gror, aj så ont det gör!
För några år sedan var jag och besökte en läkare för att få lite starkare tabletter mot just min fruktansvärda värk, vilket jag fick, men funkade de? Haha näe vilket jäkla skämt, så det gör jag inte om igen. Jag vågar nämligen inte chansa när jag väl får värken på att ta några tabletter, för funkar de inte så är det kört! Får jag inte i mig piller i tid så får jag tillbringa hela dagen gråtandes och kräkandes över toalettstolen, vilket är en skaplig jävla pina!

Ni ska grabbar ska vara väldigt glada att ni slipper den här skiten!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.