Ett steg närmare dagen D

Det fanns bara ett ställe som kändes självklart att åka till efter den stora dagen, nämligen Gränsö. För P spelade det ingen större roll och han tyckte Rönnvägen (hemadress) duger bra. Men så tycker inte jag. Så jag lyckades knipa ett boende på Gränsö med hjälp av min vän Sigrid för det var nämligen fullbokat från början för just den helgen är det ett annat stort event i stan. Sån lycka att vi fick ett rum! Eller faktiskt en bungalow valde jag. Och två nätter istället för en. Så på söndagen tänker jag att kidsen får komma och bo med oss också. Så mysigt det ska bli!

 

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in B R Ö L L O P ⭐. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *