Webbplatsens överlägg

Mot målet 🏁

Idag fick jag på mig mina gamla favvo jeans! Visserligen stretch men iaf 🙌🏼. 3 kg kvar till vikten jag hade innan graviditet och 7,5 kg kvar till målvikten. 

Jag har brutit mitt gamla mönster. Jag satt formligen fast jävligt hårt i kladdkaketräsket. Varje dag slank det ner något extremt onyttigt. Lussebullar, pepparkakor, kladdkaka, cheesecake, muffins, efterrätter och allt möjligt. Varje kväll slank lite glass ner eller en påse godis, galet! Min hjärna hade börjat tänka belöningssystem. Att jag varje dag kunde unna mig något. Skapligt vad man lurar sig själv! Nu äter jag inget sådant längre. Det jag unnar mig är mörk choklad, popcorn och naturgodis. Allt detta i måttliga mängder.

Jag mår så mycket bättre i kroppen. Min mage är aldrig svullen längre. För den slipper degiga kardemummabullar som är himmelskt goda men som gör så mycket ont till magen. Det bästa med allt detta är nog att min hjärna slutat tänka när kan jag äta något gott igen. 

Nästa mål är att röra sig mer. Ett par promenader i veckan är inte mycket. Saknar verkligen att jobba så man får den där vardagsmotionen! 

Men så härligt med nya mål!! Heja mig!