Webbplatsens överlägg

Fiskgryta

Igår åkte jag och mammi hem till Beccis. Vi gjorde en sjukt god fiskgryta med saffran. Jag älskar saffran, det är lätt min favoritkrydda!


När jag kom hem vid nio så möttes jag av en trött P. Lykke hade varit ledsen i 3 timmar! Vi misstänker öroninflammation. Blev lite sur på han att han inte ringt och sagt att jag skulle komma hem. Fick till svar ”att jag ville inte få höra sen att jag inte klarar av det”. Lilla älskling, skulle jag aldrig säga ♥️.

Förstod att natten skulle bli hemsk. Så vi beslöt oss för att ta varsin soffa så vi kunde sitt-sova med L och turas om.

Vid halv ett hade hon sovit i flera timmar så bra i famnen att jag gick upp och la med med henne istället. Laddade om en ny alvedon och sedan somnade vi. Natten gick bra. Ingen ledsen bebis. Men morgonen och dagen har varit lååång. När hon inte sover så är hon ledsen. Man får knappt vidröra ena örat så skriker hon. Vi var på vårdcentralen. Läkaren kunde inte se i hennes öra för de var så trångt och han hade inte rätt instrument. Blodprov togs och han kände vid örat och då blev hon såklart ledsen. Men trots detta inget penicillin. Hon måste ha haft feber i 4 dygn innan man får det. Fy. 

Nu hoppas jag bara det kan bli bättre. Jag provar ett gammals husmorsknep. Lök vid öronen. 

Oliwer mår bättre! Det är bara så synd om honom att Lykke tar upp nästan all tid på dygnet nu, han får liksom backa undan, det är väldigt jobbigt men kanske nyttigt för han. Ledsamt att höra ”ni tycker om Lykke mer än mig” 💔. Han hjälper P att bygga ute i hallen nu iaf 💪🏼.

Ber om en lugn och smärtfri natt inatt 🙏🏼