Webbplatsens överlägg

Akuten

Tennislekis var populärt! Så roligt han tyckte det var och så seriöst det var fast det var hyfsat små barn. Det gillar jag verkligen. Så det inte blir helt stimmigt och okontrollerat. Det enda som är lite surt är ju tiden. 17-18 på fredagar. Men då får vi äta tacosen lite senare istället 🙈.

Fredagskvällen var som de flesta andra fredagar. Tv, en bit mörk choklad (okej helt ärligt så åt jag 1/2 chokladkaka) bebis i famnen en stund bara för att det är så mysigt. 

Vid tio tiden hörde jag Oliwer hosta. Fast det lät helt konstigt när han hostade. Så jag gick upp till honom. Han satt då i sängen och jag hörde hur tung andning han hade. Han började få lite små panik samtidigt som han hostade. Så jag bar lugnt ner han. Ropade på Pelle och så gick vi ut i den kalla luften en stund. Det blev bättre, men inte helt.

Ringde 1177 och förklarade läget. Ni ska åka in och kolla upp det på Akuten. Sagt och gjort så var vi några minuter senare där. Vi fick komma in direkt. Domen blev krupp. Egentligen inget farligt men lite ovanligt att det första gången dyker upp vid drygt 5 års ålder. Det luriga tycker jag är att han har inga andra symptom på sjukdom. Inte idag heller. Alltså ingen förkylning. Kommer den senare?

Morgonen har varit mysig här hemma med glada ungar och en sprakande brasa ⭐. 

Snart blir det fika på stan ♥️