Webbplatsens överlägg

Adidas ⭐️

Natten var lite bättre, men somnade inte förrän ett. Så idag har jag dragit ner på powernapen.

I förmiddags åkte vi till Jysk och köpte två plissegardiner. Är så trött på den heta solen som steker på genom fönstret på eftermiddagen här hemma. Nu när solen börjat gå lite lägre så skiner den verkligen rakt in. Pelle satte upp dem förut och resultatet blev löljigt bra. När de är ihopfällda så syns de typ inte ens och när de är utdragna så ser det stilrent ut. 

Träffade min vän Therese för en fika nere på stan. Vi var på Café Skälboden. Riktigt mysigt med den där innergården. 

Vi pratade förlossning. Med Oliwer var jag as peppad i den här veckan… Men denna gång är jag ganska rädd faktiskt. Vill knappt tänka på vad jag ska gå igenom med tanke på att typ allt gick fel förra gången. Men ut ska ju ungen, på ett eller annat vis. Och kanske ligger vi där på BB tillsammans 🙈.

Eftersom man inte direkt handlar så mycket kläder till sig själv när man är höggravid så unnade jag mig ett par nya mjukisar idag, haha. Vet att det är något jag flitigt kommer använda de närmsta månaderna. 

Är sugen på ett par nya All Star också. Mina är rejält slitna. Men kanske ska prioritera ett par bättre promenadskor istället. 

En snabb kaffe med syster blev det också innan grabbarna kom och hämtade mig. 

Fanny och Jim var nyss här. Vi satt ute och drack kaffe samt käkade chokladbollar som jag bakade igår. Namnam! Planeringen inför sommarens Big Happening är igång ⭐️. 

1 svar på “Adidas ⭐️

Kommentarer är stängda.