Webbplatsens överlägg

Helg hos bästis

I lördags förmiddags åkte jag, Elin och Jennie til Sthlm. Väl där fiskade vi upp en nyckel vid tc och sen vidare ut mot Kungsholmen. 

Vi klev in i Helens just då tomma lägenhet. Blåste ballonger. La fram snacks och presenter.

Helens kille smsade oss när det var dags att gömma sig. Så vi klev in i den stora garderoben och drog igen. Några minuter senare klev hon in och vi poppade fram! 

Asså de glädjehoppen Helen utför då är magiska! Kul att hon blev så glad!!!
Vi chillade därefter några timmar. Pratade ikapp och käkade godis.

Senare gick vi ner mot Hornbergs strand och käkade middag på en Tapas restaurang. Grymt trevlig kväll ⭐️. 

Vi var hemma hyfsat tidigt. Jag däckade ganska snabbt. Är ju van att dra en nap på 1-2 timmar någon gång på dagen och den hade ju uteblivit. Jag är en sådan trött människa nu alltså. Så jag mådde nästan illa innan jag somnade…som en stock.

Sov grymt bra och vaknade först av alla. Vände mig om i dubbelsängen och såg söta Helen ligga och krama sin ”gravidkorv” emot mig. Söt.

Vi åt en lång frukost och sedan traskade vi ner mot Hornsbergs strand igen. IN LOVE i det där stället ❤️. Känns inte ens som Sthlm. Där skulle jag verkligen kunna bo! Så genuint och vackert. 

Efter några timmars helg bilade vi hemåt igen. Väl hemma mötte jag upp min stolta prins som spelat fotboll mot föräldrarna. Han hade gjort mål och var så otroligt glad och stolt över det, såklart ⭐️.