Webbplatsens överlägg

Om jag – listan.

Om jag inte hette Emelie skulle jag: heta Linn tror jag. Har för mig att mamma ville det. Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: kanske byta med Zara Larsson. Hon är sjukt vacker!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: spela gitarr! Vore ju sjukt nice om man kunde sjunga också.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: Oj, så sjukt svårt. Jag vet faktiskt inte.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: förmodligen en riktigt snygg byxdress. Tycker alltid det ser så fint ut på andra men jag själv klär inte alls i det.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Kolmården för tre år sedan. Då var vi där hela familjen. Det var en perfekt dag! Pappa ⭐️

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: Bara tre? Haha. Större ögon (mina är ju skit små). Slät hud. Vältränad kropp (med måtta såklart)

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Jag har alltid velat bli florist. Något jag fortfarande tänker på då och då. Annars mäklare. 

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att kunna tala med de döda? Lite läskigt i längden kanske men ni förstår säkert varför. Annars, att bli osynlig.

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Nu är jag ju inte så berest av mig. Något som är viktigt är närheten till havet. Kan nog tänka mig någon villa i förorten till Sthlm. 

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Äta bullar och dricka oboy! 

Om livet tog slut på söndag skulle jag: samla alla mina vänner och familj. Prata gamla minnen. Berätta hur mycket de betyder för mig. Aldrig sluta hålla om min Oliwer ❤️.