Webbplatsens överlägg

En dag med ⭐️

Idag har jag hängt med min lilla vilda unge hela dagen. Tanken var att vi skulle gå till lekparken samt kicka boll. Men regnet har stoppat oss.

Så på morgonen började bilbanan byggas ihop. Vi rensade bland alla hans tidigare kläder också. Jag vill liksom förbereda allt för den lilla som ska komma, även om det är långt kvar. Har några grejer kvar på checklistan som vi ska fixa innan men jag tror vi hinner, hehe.

Har köpt en ny vagn. En likadan som sist 🙈. Jag var så otroligt nöjd med Urban Jungle Mountin Baggy att det fick bli en likadan helt enkelt. Den gamla har vi kvar men den har rullat många mil och är solblekt. 


Idag kom även bilbarnstolarna som jag var och hämtade ut. Plockade ut den gamla och satte in båda de nya (babyskyddet får dock vänta en stund). 

Den bältestolen som Oliwer fått är så smart att den vrider sig åt sidan vid eventuell krock. Så att nacken ska ta så lite skada som möjligt, mycket smart!

Vi har varit nere på stan och fikat med både Fanny och Therese. Mysigt fika väder när det regnar. 


Efter middagen så var vi ute. Kom en kille och köpte en matgrupp jag lagt ut. Skänkte även iväg vår gamla divansoffa och bord som stod i uterummet. SÅ SKÖNT att bli av med en massa skit vi faktiskt inte använder längre. Uterummet kommer istället byggas om till förråd. Det lär gå åt förvaring åt alla möbler och krukor som kommer bo på den fläskiga terassen. 

Vi åkte förbi Fanny och Jim som IDAG fått flytta in (besiktat) i sitt efterlängtade hus. Herregud vad glad jag är för deras skull ⭐️.