Tjejkväll!

Åh fina sötaste Pelle kom hem med ett trådlöst bredband till mig som han fått låna av Henke, helt underbart! Limpan har nämligen idag bitit av sladden till modemet och imorgon försvinner ju vårat bredband.

Well, tjejkväll på stan har de ju varit. Det blev som vanligt fikis på tanten, denna gång var det thé buffe med rostade mackor och ostar, mums! Sen for vi tjejer runt stan, jag köpte en pincett (börjar likna en skog) och en döskalle ring som just nu är väldigt inne och dessutom ruskigt snygg!

Hittade ingen exakt bild på hur min ring ser ut men ungefär såhär: Den till höger

 Finns på JC för endast 70:-

Den snyggaste är ju Rock by Sweden ringen som ni hittar på eleven.se Rock by Sweden Ring Stor Skalle, Grå

 Så nu är väskan packad till imorgon, inklusive alla klänningar som Lena ska låna och min pilotdress som Lotta ska ha, STOR väska tills imorgon alltså. Först blir det jobb ett par timmar sen far vi till storstaden igen, just de,  GPS måste packas ner också!

Puss&Kram till er!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Mode. Bookmark the permalink.

Comments are closed.