Webbplatsens överlägg

Varm dag ☀️

Idag har det nästan varit lite ljummet ute. Underbart! Men nu såhär på kvällen så vräker faktiskt regnet ner, ganska mysigt. Irriterar mig dock på att jag tvättade bilen idag, imorgon kommer den vara skitig av allt regnvatten igen.

Helgen som gick dundrade förbi i rasande fart. I fredags hade vi en STOR kontroll på jobbet och jag kan glädjelugen säga att det blev 100% och med guldstjärna i hörnet dessutom, så glad! Jag, Fanny och Nor har slitit som bara den för att nå högsta möjliga resultat. Vi ska ut och fira med en middag i maj. Bästa tjejerna ❤️.

På kvällen överraskade vi Janni med en babyshower! Det var super mysigt men jag fick lämna tidigt då vi hade gäster hemma. 

Lördagen så gick hela dagen åt till att förbereda min födelsedagsmiddag. Hade Amanda här som hjälpte mig. 

Det blev en super lyckad kväll och vi höll på till sent på natten.  

    
    
    
 
Söndagen tog vi en skaplig sovmorgon ⭐️. Sedan hade vi häng hemma hela dagen. Somnade visst i soffan och däckade i ett par timmar, så skönt.

Veckan har rullat på. Mycket jobb, möte i Lnkp, hängde i trädgården igår med prinsen och så har jag börjat packa för Spanien! Om två veckor sitter vi på planet ner, längtar så efter lata dagar på stranden med oändligt mycket glass.

Imorgon väntar jobb och sedan åker vi till Gbg, rolig helg väntar!