Webbplatsens överlägg

1 år sedan

Den 21 november har passerat. 1 år sedan min fina far gick bort. Det har varit så mycket tankar och minnen som surrat i huvudet de senaste veckorna. Det snurrar alltid men nu har det varit mer intensivt och mer ledsamt. Mamma och syster har det också tufft. Jag kn bara inte ta att han inte finns kvar längre, jag vill krama min pappa, berätta om allt som händer på jobbet, äta bullar ihop, fira jul tillsammans… 

Jag saknar dig fruktansvärt mycket ❤️.  

 
Tidigare i veckan var jag i Lnkp. Jobbat på stationen och hjälpt fina Josefin som är ny PC där. Sjukt kul att få göra lite sånna här projekt!

Oliwer har haft öroninflammation och gått på penicillin hela veckan så Pelle har vabbat med honom. Medicinen har var så äcklig så han har vissa gånger kräkts upp den! Varför gör de inte en som smakar bra?  Tyckt så synd om lilla stackaren. Men han har inte haft ont i öronen. Vi åkte till vårdcentralen i söndags för hans hörsel blivit så mkt sämre. Jag misstänkte öroninflammation och har tryckt till på båda öronen utan reaktion samt frågat honom. Men inget ont. Men läkaren såg direkt att det var en rejäl inflammation på höger öra. Innan de hade han ögoninflammation och nu har han blivit super förkyld, H A L Å ! Helt galet vad sjuk han varit denna höst. Kanske borde gå och ta lite prover?  

 
Igår var Pelle och hjälte Jim. Jag jobbade så Fanny fick rycka in och vara barnvakt!  

    
    
    
   
Avslutade kvällen här hemma med middag och Plump.  

 
Snart är det SOLSIDAN! Pelle gick och la sig vid halv sex (han är inte kry) så jag får ha godispåsen helt för mig själ, hehe.