Webbplatsens överlägg

Pirrig

Godmorgon!

Jag har varit pirrig i magen i en hel vecka, men idag har pirret nästan gått över till illamående. Jag ska på intervju imorgon i Sthlm. Åh nu spydde jag nästan när jag skrev den där raden. Vi får se hur det går, uppdaterar er om fallet skulle bli så att jag går vidare, vilket är en väldigt liten chans då det är många som sökt och platserna få.

Update på vårt hus. 

Panelen är typ klar, det är en kort gavel kvar samt garageinfarten och uterummet på baksidan. Det behöver målas. Hängrännor ska upp. En kille från Västerviks markis och persienn ska komma hit och mäta fönstren på framsidan så vi kan få upp lite markiser. Terassen som kommer sträcka sig runt halva huset kommer börjas byggas nästa vår. Vi ska ha en gjuten platta halva delen ifall vi någon gång vill bygga ut. Nästa projekt är ett staket! Och projektet efter det blir ett nytt tak. Vi får se om det hinns med innan snön är här.

När kylan är kommen återgår vi till projekten inomhus. Spiraltrappan är så gott som klar. Den står i tre delar som ska sättas ihop, skruvas fast i väggen och få den stabil. Nya soffor ska köpas in och mitt projekt denna vinter är hallen och det ”tredje rummet”. 

Vi har köpt en ny tv. Det jag fick bestämma var färgen på ramen, haha. Skaplig skillnad på bild! Den förra tvn var 9 år gammal och det har ju hänt ganska mycket i utvecklingen under den tiden.  

 
Snart ska lillfisen iväg till Föris ett par timmar. Jag ska åka till EH en sväng samt förbereda mig inför intervjun. Gosh.