Webbplatsens överlägg

Imorgon.

Imorgon börjar jag jobba igen. Sista veckan har verkligen bjudit på awesome väder och vi har hängt vid vattnet nästan varje dag!  

    
    
 
I fredags var jag, syster och mammi ute på Gränsö Spa. Vi hade fått presentkort på det av underbara gänget på People i samband med att papp gick bort (känns fortfarande ganska overkligt att han är borta) och nu utnyttjade vi det. Kan bli ganska påfrestande att hänga med en snart fyra år energisk, vilding i drygt fyra veckor så det var grymt skönt att få andas ut lite i en solstol utan att sitta på sin vakt hela tiden.  

    
   
I lördags hade vi kräftskiva här hemma! Traditionellt och som alltid super trevligt!  

    
    
    
    
   
Dagen efter åkte vi iväg runt tio tiden ut till stugan med MC Donalds mat. Spenderade många timmar där ute vid stranden, käkade glass, fiskade, lekte kurragömma och chillade. Väldigt bra söndag.  

 
Denna måndag har Oliwer och jag Varit och plockat snäckor och lagt i en burk. En död spigg fick följa med också. Lille mannen ska ta med denna till föris imorgon och visa sitt ”sommarminne”. Vet inte hur poppis det är med den där döda fisken men men, hehe. 

Köpt en stor kruka samt rosjord och planterat min vackra ros jag fick av Roger och  Therese i lördags. Så fint det blev!  

 

Fikat på Båtsamnsstugorna innan de bommar igen för gott. Auktion där den 29/8.  

  

 

Och denna varma måndag avslutades med en glass och en rundtur ute på Lysingsbadet.  

   
    
    
    
 
Grymt taggad för en höst på EH nu. Men värmen kan gärna få stanna ett bra tag till ☀️