Webbplatsens överlägg

Sommar?

Det är så mycket som händer nu. Dagarna är fullspäckade och helgerna likaså. Me like!
Förra helgen var jag hemma hos Fanny och firade hennes födelsedag 🎈.  

   

God mat och trevligt sällskap! Jag skippade stan och åkte hem till sängen istället. Vaknade pigg och alert. Dagen innan hade Pelle och Roger varit och hämtat en present jag köpt till våran lilla prins. Vilken 3,5 åring vill inte ha en sådan här? Galet glad blev han och vi hoppar på (hela familjen) rätt bra i den ;).  

 

Sen åkte vi ut till stugan ❤️.  

         

Dagen efter så hade Oliwer kört rakt in i någon rivig buske och fått sår på halsen. Han tycker det är väldigt spännande med sår och framförallt BLOD. Lilla busungen.  

     

Tidigt onsdag morgon åkte jag tåget till Linköping. Mötte upp mina fina kollegor och fortsatte resan mot Sthlm. PC möte några timmar och sen svirade vi om för att gå på EHs sommarfest. Sjukt mkt folk, svin god mat, en hel del vin och en jäkla massa dans, sjukt rolig kväll!  

        Temat var LAS VEGAS och denna tjej som jag smygfotade hade ju en klockren outfit! Från Baksmällan!  

 

Vi kom hem välbehållna och somnade som stockar. Dagen efter mötte jag upp Hanna och Saga. Vi fikade och chillde på stan. Gjorde en spraytanning och sedan åkte bil hem med Micke och Linn. Tyckte vi såg Darin i bilkön (helvetiskt långa bilkön) men såg efter en stund till min förtvivelse att det inte var han.  

  

 

Ganska trött så somnade tidigt. Och tur var väl det för nästkommande dag (midsommarafton) så vaknade Oliwer vid 05.30 pigg som är lärka! Gosh. Well jag hann med en hel del den förmiddagen innan vi slutligen landade ute på stugan runt tolv snåret.  

  

  

  

  

  

 Vi käkade den traditionella midsommarmaten (som jag alltid lyckas få magknip av) och chillade. Pappa saknas speciellt mycket sådana här dagar ❤️.

In i bilen. Till jobbet och hämta is. Sen bar det av mot Tyftingemar.

En himlans massa trevligt folk och en hel drös goa ungar var där. Efter att ha installerat oss i rummet där vi skulle övernatta så åkte vi allihop traktor till Västrum.  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Till kvällen efter att ungarna hade somnat käkade vi grillat och drack vin. Magiskt bra midsommarafton ❤️. 

Den hör midsommardagen har vi tagit det chill. Var ute med kidsen och gick en sväng. Käkade lunch och sedan packade vi ihop och åkte hemåt.  

  

  

  

  

  

  

 

Käkat pizza, hoppat studsmatta och kollat film. Rätt nice lördag. 

Hoppas ni haft en fin midsommarhelg ❤️