Webbplatsens överlägg

Onsdag

Äntligen är Derek tillbaka i Greys! Det har varit lite sorgligt utan honom. Jag har hetsätit godis så jag mår illa nu, typiskt. 

Ni kanske undrar hur det går med trappan här hemma? Ja vi har ju bestämt oss för en viss typ och materialet är beställt. Men det tar cirka 6-7 veckor att tillverka de feta stockarna så tills dess går vi på en ställningstrapp, hehe. Såhär någonting är tanken att trappan ska se ut.  

 

Den kommer bli smal och ganska brant men vi får sätta dit något slags räcke också. Utrymmet där trappan ska stå är ju så pass smalt så valmöjligheterna är inte så stora.

Ännu en sida av fasaden har börjat rivas ner. Det dök upp lite hemliga gamla fönster där bakom. Nu är vi nog lite sugna på att byta ut (det i mitten) till ett ordentligt fönster istället för bara panel. Det blir precis där trappan står och mer ljusinsläpp är ju bara ett plus!  

 

Detta är den sista (baksidan) sidan och sedan är det ju utbyggnaden kvar så aka få ny panel. Förhoppningsvis så är den lite lättare att fixa iordning och önskvärt är ju såklart om den är ordentligt isolerad. Det har blivit grymt stor skillnad sedan vi tilläggsisolerat hela huset, insidan av taket samt dit 3 glas fönster. Driftkostnaden vi har är väldigt låg, trots direktel. 

Men mest av allt just nu längtar jag till den enorma altanen på 100 kvm som ska byggas i sommar, woop woop!

Inspiration!