Webbplatsens överlägg

Första mars

Jag har verkligen börjat njuta av sovmorgon. Innan så vart jag lätt stressad om jag sov till åtta eller längre, kändes som en del av dagen försvann. Men nu är jag inne i någon fas där jag gärna ligger kvar till nio, utan dåligt samvete.

Så denna morgon började med att unga herr Björkman busade med mig i sängen. Han svävade på mina ben och jag tränade magen, han är inte någon lättviktare längre. 



Vidare till eh för en kaffe och göra månadsavslutet för februari. 

Hem igen. Städa övervåningen. Åka ner till Oliwers (och de flesta ungars) favoritmatstället, Mc Donalds!



Sen köpte vi med oss fika från jobbet och gick hem till Beccis.



Efter att i flera veckors tid övertalat Oliwer till att klippa sig (jag har hotat med att jag sätter en tofs på han annars vilket inte är så populärt) så slog vi slag i saken och Beccis satte saxen i det lockiga håret. Men han är mycket bestämd om att det får bara klippas pyttelite.

Så det syns inte så mycket skillnad med det var slitet så därmed nödvändigt. Han vill ha långt hår säger han den här lilla bestämda envisa ungen vi har. Vill han det så klart han ska få det. Jag kan alltid fläta det, hehe.

Väl hemma igen spelade vi lite ”hockey” och jag har googlat efter fotbollsskola (han själv som vill) men får inte fram något vettigt alls? Jag är as pepp på att han snart kan utöva någon sport/aktivitet så hoppas jag hittar något. Dans vore också något han förmodligen skulle tycka var skoj!

Nu ska jag laga pannbiffar!