Webbplatsens överlägg

Umgås med den lilla kloka

Idag har jag varit ledig. Jag har ju såklart hängt på jobbet iaf men det är ju bara för att jag älskar min lilla shop och alla människor som jobbar hos mig. Sen att jag behövde fylla dunkar med vatten därifrån var ju bara ett plus, hehe. Sedan igår så har vi levt utan vatten. Ett rör i gatan har gått sönder. Men idag grävde dem upp gatan och lagade röret. Jobbig process. Och livet utan vatten är väldigt påfrestande. Så glad att det är tillbaka! 

Senaste dagarna… Sacka, Beccis, Fanny och Jim var här i fredags. Pelle lagade Mammerströms kycklingrullader (namnam!) och vi spelade Alias. Sacka och jag vann, mycket viktigt att påpeka det, jag är en tävlingsmänniska utan hämningar, haha! Svin skoj var det iaf, fina fina människor.



Lördagen bestod av jobb, och sedan chill i stugan. 



Denna onsdag har jag hängt med lilleman på stan. Vi fikade på EH tillsammans med Beccis. Handlade en ny pyjamas och en hel del böcker på bokrean. Han har sedan tidigare säkert ett 30 tal Pixi böcker men både jag och hans pappa har tröttnat rätt rejält på att läsa om dem hela tiden. Vi har ju ändå läst bok för han varje kväll i två år nu, och en pixi bok är ganska lagom lång att läsa. Så nu lägger vi undan de gamla för ett tag och tar in lite nya, spännande. Några ”riktiga” böcker om pirater blev det också.



Maten stod klar när vi kom hem från stan. Så grabbarna käkade men jag var så trött så jag vilade en timma. 

En Powerwalk med Fanny på kvällskvisten och för att slutligen avsluta onsdagen med Greys i soffan ska jag nu bege mig upp för stegen (ingen trappa ännu men snart) och lägga mig. Imorgon väntar jobb, ja alla dagar resterande veckan faktiskt, nice!

Just det, nya brillor!