Webbplatsens överlägg

Fräckt

För ett par veckor sedan så kon det in en dam till EH och ville ha ett ”möte” med en av mina baristor. Kvinnan sa att det gällde hälsa.
Så i början av veckan så träffades kvinnan och min barista (som inte var alls sugen på detta) och jag förvarnade henne för att ”såklart är det något hon vill att du ska sälja”. Mötet gick snabbt och jag var självklart sjukt nyfiken på vad det handlade om?
Ni har säkert hört om den lilla ”sekt” som pågår i Västervik, ”sälja kaffe-kapslar” sekten. Givetvis fick kvinnan ett klart NEJ. Hur jävla fräckt är det inte att komma in till EH och försöka få min barista att börja sälja KAPSLAR!? ”Vi jobbar med riktiga bönor” svarade Baristan till kvinnan och det fick henne tyst ganska fort.

Helgen har varit lugn. Jobbat (såklart) och mest chillat faktiskt. I fredags käkade vi hjortstek (himmelskt gott) hemma hos mamma. Idag har vi gjort en snögubbe samt gått en sväng med pulkan. Oliwer är rejält förkyld så vi vet vad som väntar oss… Den där vinterkräksjukan härjar ju också. Vi klarade oss faktiskt förra året men tror inte vi gör det i år. Ahh hellre spyr jag en natt än att ligga i någon långdragen feberinfluensa i flera dagar.

(null)

(null)

1 svar på “Fräckt

  1. Herregud vad fräckt! Var det zinzino eller?!:) jag jobbar ju med NWM men inte zinzino o definitivt inte på det där
    Sättet, så himla fräckt som sagt! Ja tillägga att jag haft deras ”poddkaffe” hemma för flera år sen o de smaka skit..riktigt kaffe ska det ju va!

Kommentarer är stängda.