Allmänt

Helg

Det var en lång dag igår. En lång dag som gick ruskigt fort, lustigt begrepp. Jag kunde iaf inte sova ett skit på tåget till Lnkp. Jag var så trött så ögonlocken fick vara stängda i stort sett hela resan med ”Värvet” i lurarna och dunjackan som täcke. Ganska mysigt faktiskt.

Hoppade av i Lnkp och träffade delar av gänget där. Vidare mot Sthlm. Det var snö i Lnkp ❤️.

IMG_9581.JPG

IMG_9583.JPG

Vi gick liten snabbutbildning i ekonomi samt hur man kan räkna ut en del bra grejer som man faktiskt just måste räkna ut men som är ganska problematiskt att göra om man inte har en aning om hur man ska gå tillväga. En hel del annat fick vi givetvis också lära oss. Mycket trevlig dag på kontoret.

Efter att ha åkt bil hem och faktiskt inte kommit hem så farligt sent som det i vissa fall kan bli. Tar jag tåget är jag inte hemma förrän midnatt, förbindelserna mellan Västervik och Sthlm är pinsamt dåliga.

Kröp iaf ner hos min lilla kille och snoosade han i nacken heeela natten lång ❤️.

Idag. Idag vaknade den där lilla killen strax efter sex. Jag försökte ju i vanlig ordning med allt för att få han att somna om, tills han fäller den avgörande grejen. ”Men jag måste kissa”. Och det är något han kan göra själv. Men inte när det är helt mörkt både inne och ute och han ska gå ner för trappan. Nej då måste man såklart följa med, och vipps så är man uppe, gah. Men det är ganska enkelt att slå på Barnkanalen och sen snooza i soffan, chill chill!

Förmiddagen spenderade vi i trädgården med att kratta löv. Man mår faktiskt en smula bättre när man får i sig den där höstluften. Jag gör iaf, i både kropp och själ.

Efter lunch åkte jag till EH. Kollade läget samt bokade ett par utbildningar. Pelle och Oliwer gick upp till Beccis och satte upp dekorplast.
Kaklet som sitter i deras kök är liksom verkligen så illa. Det är gräsligt fult. Går inte i någon vinkel alls att få det till lite retro ens, nej bara förskräckligt fult.

IMG_9597.JPG

IMG_9598.JPG
Efter…

IMG_9600.JPG

IMG_9601.JPG

Senare på eftermiddagen drog jag med mig Fanny till Lager157. Fick med mig lite kläder till Oliwer samt ett par boots till mig själv. Provade dock två jackor också, men det är ju en riktig vinterjacka jag är ute efter så nej inga fler tunnisar nu, även om de var fina!

IMG_9604.JPG

IMG_9609.JPG

IMG_9607.JPG

Jag har styrt så mycket denna lördag kväll så nu ska jag bara chilla.

Kommentarer inaktiverade för Helg

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.