Webbplatsens överlägg

Efter kaos kommer lugn

OMG vilket röj det var på jobbet idag! Helt galet, nästan lite för galet en stund men det återställdes ganska snabbt, Phu. Men lördagar är verkligen de roligaste dagen man kan jobba, iaf när det gäller mitt jobb. Fullt ös barre!
Fullt ös var det även i torsdags då det var tjejkväll på stan. Vi slog förra tjejkvällens kassa och timmarna bara flög iväg. Det brukar vara så när man har roligt, vilket vi väldigt ofta har på jobbet. Skrattar ibland så tårarna sprutar. Ni är goa, mina bästa tjejer ❤️.

Efter tjejkvällen i torsdags mötte jag upp mamma och syster som shoppat loss. Det blev fisksoppa på Guldkant, den var verkligen sjukt god!

IMG_9027.JPG

IMG_9025.JPG

IMG_9024.JPG

Efter jobbet idag pysslade jag lite i trädgården. Soppan var slut till gräsklipparen så den får gå varm imorgon istället. Vad mysigt det är att hänga i trädgården och pyssla när det är höst. Och vilken varm höst vi har. Jag är för tillfället inte alls sugen på snö. Den kan få kommer i december istället.

IMG_9038.JPG

IMG_9037.JPG

IMG_9040.JPG
För tre år sedan kom snön redan i oktober, och väldigt mycket! Den låg ju kvar ända till mars eller nåt. 5 månader med minst 1 meter snö och svinkallt. Nja, inte så pepp på det faktiskt, även att jag faktiskt älskar snö och kyla. Tycker om alla årstider väldigt mycket.
Tänk om vi får återuppleva 1961 igen?
”16,5° Västervik och Ölvingstorp den 18 februari 1961 (Götaland)” Klicka för mer info

Nu sover lillfisen. Dags att dra ihop en smarrig lördagsmiddag!

IMG_8995.JPG

IMG_8992.JPG