Webbplatsens överlägg

Oliwer 3 år idag ❤️

Då var dagen kommen. Dagen då vår fina Oliwer fyller 3 år. Vi steg upp tidigare än vanligt imorse och vid sex anlände även Beccis och Sacka. Jag smög upp på hans rum och var beredd med film kameran. Sen kom resterande med Oliwer i täten. Han blev helt chockad när han klev in i rummet. Hade svårt att ta in att det faktiskt var hans rum och även att det såg helt annorlunda ut än sist han såg det. Men så mycket glädje!

IMG_8905.JPG

IMG_8913.JPG
Såhär ser Oliwers rum ut nu, vad tycker ni? Vi och framförallt Oliwer är mycket nöjda med resultatet.

IMG_8911.JPG

IMG_8908.JPG

IMG_8910.JPG

IMG_8909.JPG

IMG_8907.JPG

IMG_8870.JPG

Morgonen fortsatte med att lämna på dagis och vi vidare mot jobbet.
När jag hämtade Oliwer så fick han bestämma vad vi skulle käka för något, Mc Donalds såklart. Äpple och en leksak är han väldigt svag för.

IMG_8918.JPG
Vidare hem för att inviga lek i nya rummet. Har ju smugit sig en hel del leksaker i lådorna också som var såklart mycket intressanta. Doktors väskan var mycket uppskattad!

IMG_8922.JPG

IMG_8921.JPG

Sen blev mamma trött. Oliwer kikade på spiderman och jag vilade i soffan tills Pelle kom hem.
Någon timma senare dök släktingarna upp. Så mycket fint han fick!
Nu ska vi leka med fler spidermangubbar, kolla mer Turtles och spiderman på dvd, glida runt i varsin Onepiece och träna på att cykla!!! Lilla killen har blivit stor ❤️.

IMG_8930.JPG

IMG_8923.JPG

IMG_8925.JPG

IMG_8933.JPG

Vi har en ganska rejäl grej till han som han ska få också. Men det passade inte idag då han fick så mycket annat fint. Vi har bestämt att vänta tills på fredag. Spännande!