Webbplatsens överlägg

Veckan som gått

Vilken fullspäckad vecka som har passerat. Det har varit väldigt mycket att göra på jobbet. Fortfarande mycket turister kvar. Men det har gått över förväntan så jag är helt glad för det. Sjukt kul att jobba när det är fart på det hela tiden.
I onsdags var jag och Elin på stadsvandring i stan. Vi gick mycket sånt under vår skoltid (samhäll/kultur) så det var mer en repetion. Guiden hade dock så jäkla bråttom hela tiden så varje gång hon skulle prata så hade hon andan i halsen (och något dålig kondis?) så hon flåsade liksom ut orden. Men det var mysigt iaf.
Därefter mötte vi upp Sigrid, Anna och Meryem. Vi käkade god mat på Harrys och pratade Instagram profiler. Never ending conversation det där, he he.

IMG_8447.JPG

IMG_8449.JPG

IMG_8448.JPG

IMG_8446.JPG

IMG_8453.JPG

IMG_8451.JPG

IMG_8450.JPG

Helgen har vi mestadels ägnat åt att måla huset. Det är bara ett kvm kvar sen är den första strykningen klar. På onsdag kör vi ett race och målar den andra strykningen!

IMG_8480.JPG

IMG_8464.JPG

Vi har även varit ute på stugan. Käkade pizza på badberget och vår lilla fisk var givetvis tvungen att bada en stund också.

IMG_8474.JPG

IMG_8468.JPG

IMG_8471.JPG

Kvällen avslutades med en film och en påse godis ute i stugan.

IMG_8476.JPG

Söndagen gick även den åt att måla. Pelle skakade även om plommonträdet (sjukt mycket plommon) som sedan kasserades i soptunnan. Dramatik uppstod när Oliwer klev på en geting. Aj aj! Nu kanske han kan lära sig att behålla skorna på när vi är ute. Men lite salobrin salva på och sedan var det problemet ur världen.

Idag öser regnet ner. Jag ska försöka få undan lite tvätt. Bilen är inlämnad och de känns inte så aktuellt att ta sig ut i detta regnväder så vi blir nog inne tills det spricker upp.