Webbplatsens överlägg

Möte hemma

Gudars vad jag har dragit på mig en helvetes skit förkylning… Oliwer är inte förkyld så jag vet inte vem som smittat mig denna gång.
Igår somnade jag i soffan mitt i Äntligen Hemma, vaknade upp efter nio och störtade i sängen och sov som en stock till kvart i sju! Helt trött.

Igår var vi även på utvecklingssamtal på Oliwers förskola. Åh det är ju så man blir tårögd (de händer nog de flesta mammor och pappor) vilken bra kille vi har! I språket har han kommit jätte långt och pratar utan problem långa tydliga meningar. Kallar sig själv för JAG istället för Oliwer (inget jag tänkt på tidigare men det är tydligen en steg man klättrar över). Han är även långt utvecklad i motoriken, men det är ju liksom inget konstigt, ungen har ju gått sedan 10 månader och är aldrig stilla ;).
Vi fick även höra att grabbar är generellt sett lite senare än tjejer vad som gäller att bli av med blöjorna. Men eftersom potträniningen går så bra hemma så kommer det fortsättas även på dagis nu.
Alltid glad och pigg kille, kan få lite utbrott när han inte får låna ”motorcyklarna” men annars småatestar han mest.
Underbara unge, jag tycker vi skippar 3 års trotset helt va!?

20140423-072831.jpg

Idag ska jag på PC-möte, här i Västervik! Så därför har vi en lugn morgon än så länge och runt nio ska jag träffa de andra PC samt min DC. Hoppas vädret bjuder upp för att visa vår stad från sin bästa sida!