Söndagsmys

Hela familjen (jag och Pelle) har varit ute och styrt nästan hela dagen, vi har bland annat fixat vårat förråd, man kom knappt in där innan men nu har vi handlat hyllor som vi satt ihop och prängt in i förrådet. Slängt diverse gammalt skit, ett antal sopsäckar med kläder och annat skit, så skönt att bli av med allt, blir redigt skönt att slippa de nästa gång man flyttar! Vi avslutade kvällen med att åka och handla mat, så jag har stått framför spisen ikväll och rett ihop en kanatrellgryta med fläskfilé och till det serverades det pressad kokt potatis, smaskigt! Bara en av alla grejer man kan göra med alla dessa små goda kantisar.

Nu blir det ensam mamma söker och efter det film, söndagsmyset kan börja ;).

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Bilder, Mat&Dryck. Bookmark the permalink.

Comments are closed.