Koftor

Efter mina få stressiga timmar på jobbet så åkte Pelle och jag och kollade på ytterliggare ett hus. Huset ligger lite outsides för min del men om det är bra och finns potential så kan jag tänka mig ett köp. Så, huset var väl inte det bästa, givetvis massa renoveringsbehov och dylikt, men vi får suga lite på den karamellen!

Vidare ner till stan där jag hämtade ut ett paket med två ”tant-bh-ar” och en kort urmysig kofta. Vidare till Ogräs där jag köpte en till kofta, vill ha massa fina stickade kläder nu i höst och vinter, så snyggt till kängor och stövlar! Blev även en tripp till Joeng där jag inhandlade nya batterier till vågen, så jag kan redovisa om den här bantingskuren ger någon verkan eller inte.

Fick ett hett tips på stan av ”tant Inger” om ett ruggigt bra kantarellställe, så dit bär det av nu!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Bilder, Mode. Bookmark the permalink.

Comments are closed.