Webbplatsens överlägg

Fredagskväll

Hej!

Efter jobbet så åkte jag till polisen och fixade mitt pass, det blev inte av tidigare i veckan. Tjejen som var före mig kom från Polen, hon skulle precis få sitt första pass, men vet ni, hon hade termobyxor på sig!? Polen har ju typ samma klimat som vi, eller är det stekhett där nere och as kallt här? Näe de tror jag knappast va.

Vidare hem, kollade mina serier och målade naglarna, sedan hämtade jag upp Pelle på hans nya jobb! Vi drog vidare till Rusta för lite komplettering av grejer och sen hem.

Väl hemma så var jag trött, Pelle och jag satt o degade i soffan, ”Väck mig om en timma sa jag till han” Tänk om jag också somnar sa han då… Vilken mardröm om vi båda skulle somna och sedan vakna upp typ vid klockan tre inatt, fy vilken mardröm, hela fredagskvällen borta samt en skaplig omvändning av dygnet. Nej men han somnade inte och Limpan kom och väckte mig, mysiga Limpan :).

Gissa vad, tjejerna ska se ECLIPSE ikväll som är lånad av Emelie, så när jag kommer hem sen igen efter filmen kommer jag sväva på små rosa moln, haha 🙂