Friday!

Halååå eller!

Idag var vädret mycket sämre, men vad gör det när man står och knegar på jobbet, då kan det kvitta faktiskt!

Om man skulle ta tag i det där håret igen, jag la ju först en avfärgning (helblondering) på people och därefter en toning på det, men det vart ju katastrof fult, rött är extremt svårt att få bort. Några dagr senare la jag en blondering själv hemma, och på det en ljusbrun färg, det vart jag toppen nöjd med, som Helen sa, det är lite ljusrosa, haha. Men, den ljusbruna färgen jag la i var endast en toning så den är näst intill urtvättad och den gamla röda färgen börjar komma fram igen, visst jag kan göra det enkelt och lägga på samma ljusbrun igen, eller gå den hårda jobbiga vägen och lägga ännu en blondering, på så vis får jag bort all röd färg! Så jag kommer gå den hårda vägen denna gång, frågan är om jag ska göra det nu i helgen eller inte, orkar man? Vi får väl se, och jag hoppas håret klarar sig fint utan större skador…

Idag serveras det kycklingspett med grönsaker och potatisgratäng med vitlökssås!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Dagens lunch. Bookmark the permalink.

Comments are closed.