Lady Million

Fler gånger har jag kännt den där doften. En doft som jag verkligen fastnade för. Men jag har varit lite osäker på att det verkligen är just den doften. Häromdagen kom en tjej in och beställde en kaffe. Medan hon stod och väntade kände jag den fantastiska doften smyga över mig, då frågade jag. Lady Million fick jag till svar. Nu var jag säker, den måste jag bara ha!

Nu är den min och den doftar något helt fantastiskt, jag är förälskad <3.

Nu hittar den här…KLICKA

lady

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Produkter, Skönhet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lady Million

  1. isons says:

    Aha… Ja men den luktar starkt i början men sen tar den sig och blir ljuvlig! Enligt mig alltså 😉

  2. Janni says:

    Synd att du hunnit köpa den. Du kunde fått min, tycker den luktar för mkt för min smak 🙂

Comments are closed.