Okej dag

Det var flera dagar sedan jag hade en bra dag, men idag var en ganska okej dag faktiskt.

Började ju morgonen med månadsavslut, samtidigt som någon anmäler sig sjuk (precis som förra månaden vid månadsavslut men då hade jag 39 graders feber och Jesper skar sig i handen och fick åka och sy) men det löste sig iaf ;).

Efter det vankades det storstädning. Blev paus för kontraktskrivning samt fika med syster och pappa ❤️.

På eftermiddagen hämtade Bebs upp och vi åkte mot Lager 157. Har fått nys om ett par fantastiskt snygga mc-boots där som det just idag var halva priset på! Dock passade de inte, 38:an var på tok för stor och 37:an för liten för att få plats med en socka i, världsproblem ju. Bara att leta vidare, för jag måste verkligen ha ett par, mina Wolverine är för smååååå :(. – Men eftersom jag vet att mamma ville ha ett par så köpte jag ett par till henne. Visst är de ursnygga!?

boots

Jag har tagit årets sista vepa med gräsklipparen här hemma. Nu är verkligen hösten här, det var både jacka och mössa som gällde ute, brrrr.

Snart kommer Pellson in också, ikväll blir det att kolla film och tända en massa ljus – mys. Tills dess, skoinspiration!

skor

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Mode. Bookmark the permalink.

Comments are closed.