Inredning, hur gör man? – KÖK

Bästa tipsen för att få ett fint och praktiskt kök.

Många som sätter in eller gör om ett kök tänker mest på att det ska ju vara snyggt, men det är ju faktiskt i köket vi ska laga mat, och då går praktiskt före snyggt. Det är viktigt med stora ytor som man kan arbeta på, och mycket förvaring. För sätter du in ett kök nu så tänker du ju bara på att det som du äger just nu ska få plats, men ett kök växer ju alltid, nytt proslin, katrsuller, plastbyttor, mat, ja allt möjligt, därför är det viktigt att man har bra med förvaring, hyllor, skåp mm. Obs. Tänk på att om man sätter höga väggskåp i hela köket så får köket ett trångt intryck, försök att ha lite öppna hyller, gärna med spots!

För att få en ny touch i köket behöver man ju inte sätta in ett helt nytt kök, det finns små saker som gör det nytt och fräscht, som tex. Att måla skåpsluckorna kan hotta upp vilket kök som helst! Sedan är det detaljer som gäller, nya skåps knoppar, lampor och så vidare.

Ett kök bli snabbt smutsigt, därför är det viktigt att lätt kunna hålla det rent, som med plana rena ytor, och ett lättstädat golv.

Jag anser själv att har man snyggt porslin hemma så ska det synas, öppna hyllor, vitrinskåp eller en skönk där ditt porslin syns gör köket mer personligt och har porslinet dessutom någon fin färg så sätter de den röda tråden i köket. Lätt att matcha gardiner, grytlapp, växter eller vad det nu kan vara.

Håll utkik efter Badrum & Vardagsrum som kommer härnäst!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Inredning -tips. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inredning, hur gör man? – KÖK

  1. mammablogg says:

    det sista är riktigt snyggt!

  2. Janni says:

    Skitbra med lite tips nu såhär i dessa tider känner jag! Mkt bra! Köket högst upp är precis så som jag vill ha det.. 🙂

Comments are closed.