• Allmänt,  Baby-kläder

  1 aug

  Visste ni att det är 1e augusti idag? Inte 15 september, kanske varit ganska fint och varmt (20 grader) idag men generellt set, piss sommar!!! Well, vi käkade en lunch på Ackrells, Olov är så söt så söt, Märta likaså 😉 När jag kom hem låg paketet från Nelly i postlådan, vi var givetvis tvingade till att testa! Perfekt!!! Den är någon storlek för stor (Didriksons kläder är stora i storlekarna) detta är en storlek 80 men känns mer som men 86:a vilket blir perfekt tror jag i vinter! Mössan är ju bedårande söt den med :). Halva priset på overallen och du hittar den HÄR!

  Kommentarer inaktiverade för 1 aug
 • Allmänt,  Baby-kläder,  Barn,  Mode

  Nytt

  Jag har redan börjat inhandla höstens och vinterns alla måsten till Oliwer. Sjukt mycket kläder som behövs, dubbelt upp av allting också eftersom de blir blött, måste tvättas, går sönder osv. Jag har fått expertråd från dagistanter ;). När vi var iväg köpte jag ett Didriksons Love Kid Set Regn/storm. (Inte denna färgen dock) Och nyss klickade jag hem denna vinteroverall från Didriksons. Hittade den för halva priset på Nelly Och en fin Pippi mössa, även den från Nelly!

  Kommentarer inaktiverade för Nytt
 • Allmänt,  Baby-kläder,  Kläder

  Handla billigt!

  Surfar just nu runt på Oiidesign där de just nu har 30-70 % rea på hur mycket märkeskläder till barn/baby som helst, finns hur mycket fint som helst! Ni kanske minns heldressen? Den är därifrån och det kommer bli fler av den sorten, vi är stormförtjusta i den! Passa på du också…Oii babykläder/barnkläder! theBRAND – Baby Jogger 380 kr, Nu 190 kr      

  Kommentarer inaktiverade för Handla billigt!